trettioåtta fulla

 
Trettioåtta fulla veckor har gått. En vänlig mamma på Vegas dagis föreslog att jag skulle låna hennes tensmaskin. Väldigt snällt, nu kan jag gå upprätt om jag låter den jobba en halvtimme eller så först. Började föräldraledigheten igår. Ryggen dog i förgår och nu oroar jag mig lite för de där två dagarna den här veckan som Vega inte ska vara på dagis. 2,5-åringar tenderar att vilja ha ett lite högre tempo än mammor som kryper när de ska upp för trappan och kräks i tid och otid, önskar. Som en extra bonus måste vi ta oss till Kristianstad och mvc på torsdag, vilket kan bli lite av ett äventyr som läget är nu. Hela den här slutfasen börjar göra mig lätt aggresiv och jag vet inte riktigt hur många fler som lägger huvudet på sned och säger att det ser så myyyyysigt ut och att jag ska njuuuuta som mitt tålamod pallar med. För, handen på hjärtat, är det nån som verkligen menar det där? 

Kommentarer
Postat av: Karla

Väldigt stor mage på en annars väldigt nätt Hanna... (Denna gång är det iaf inte högsommar och du bor inte i en liten lägenhet.) Lycka till på torsdag! Kram!

2013-03-20 @ 08:18:24
URL: http://possibly.blogg.se
Postat av: Anna

Å herregud jag förstår dej. det är inte bara mys, lätt att känna sig fången också. tror jag kommer vara mer less den här gången. å ena sidan så vet man att det går rätt fort ändå ( i retrospekt) men å andra sidan - det här med att inte kunna röra sig som man vill, inte kunna äta som man vill, osv.
All pepp till dej som kämpat så hårt denna vinter och nu är så nära!!

2013-03-21 @ 08:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0