Renovering i sista stund

Jag har målat om ett rum. Fast jag vet att jag inte borde. Tvättstuga ska bli klädkammare. Tvättmaskinen har fått flytta ner i källaren och hallen som alltid är överbelamrad ska bli avlastad. Nu ska det bara handlas lite hyllor och fix. Hejdå 90-talstapet hej vitt och så lite naket på det.

 


Kommentarer
Postat av: Karla

Det kommer bli jättebra med klädkammare där! Men du, den där magen ser sådär väldigt stor ut! Sådär så att om jag sett den på film så hade jag tyckt att de överdrev och inte alls var verklighetstroget..

2013-03-28 @ 08:33:16
URL: http://possibly.blogg.se
Postat av: Anna

och inga bristningar heller! det är ju helt sjukt hur huden håller ihop.

superbra ställe för klädkammare ju! blir ju toppen. (ja jag minns faktiskt det mesta av hur huset ser ut..men jag undrar över det som hänt på övervåningen? du har ju gjort grejer som aldrig visats på bloggen eller hur? hur är trappen t ex?)

2013-03-28 @ 08:57:13
Postat av: Hanna

Karla, tänk det är precis så jag tänker också, att den ser orealistiskt stor ut (för att inte tala om hur den känns...)

Anna, jo några små bristningar är det allt, men de syns inte på bilden... Jag vet, jag har varit lite dålig på att visa saker som gjorts. Vardagsrummet där uppe, trappan, gästrummet i källare... Saken är att förutom trappan är det inte helt färdigt med resten och då känns det så trist att lägga upp. Blir nog bättring när jag får vara hemma lite:)

2013-03-28 @ 13:33:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0