slutspurt och lidande

Klockan är kvart i ett på natten. Jag sitter uppe och pluggar för jag vet inte vilken natt i ordningen. Tentan är på torsdag och jag har en dag på mig att läsa in en inte helt oansenlig hög med litteratur. Jag har kommit halvvägs i bästa fall. Kanske är jag för trött för att ro det här i land. Kanske är det nog att jag lämnade in en masteruppsats på 23 000 ord förra veckan. Kanske är det nog att jag skrev två tredjedelar av dem i december. Kanske är det nog att jag jobbar, är gravid och har småbarn men just nu känns det som att jag snubblar på mållinjen. Jag vill ju så gärna ha min examen. Nu. Kanske är det därför som allt verkar låsa sig, som att jag inte ens förstår det jag läser. Jag fick ett litet bryt ikväll, grät en stund, bet ihop och satte mig igen. Tenta på torsdag, opponering på tisdag. 32 timmar kvar tills tentan, oceaner med tid...

Kommentarer
Postat av: Karla

Håller tummarna för dig idag! Kram!

2013-01-17 @ 08:45:08
URL: http://possibly.blogg.se
Postat av: Anna

Alltså jag vet ju att du är skeptisk, men jag tror verkligen, baserat på dina uppgifter men med en utomståendes nyktra blick (haha), att du fixar det.

Och det är en prestation som du ska vara såå nöjd med. Vet du, du ska vara SÅ nöjd om du inte klarar det också. Det övriga du räknar upp är liksom nog. Ja, du måste hålla med om det.
Puss

2013-01-17 @ 21:16:46
Postat av: Lajsa

Ja alltså så som du jobbar, hoppas verkligen det gick bra och att du är nöjd i vilket fall. Du är fantastisk!

2013-01-18 @ 22:57:14
URL: http://lajsa.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0