Augustimåne

Vi stannar och tittar på månen. Länge. Hon vill inte gå in, bara se. Jag lovar henne att hon kan se den från sitt rum och då följer hon motvilligt med in. Vi lägger kuddarna i fotändan för att se den från sängen. Titta mamma, titta månen, säger hon. Inte förrän ögonlocken är så tunga att hon inte kan kämpa emot längre slutar hon titta på den. 

om Ringblommor och vindspel

Vi börjar säga hejdå, ringblommorna och jag. I år planerade jag trädgårdslandet efter utseende mer än ätbarhet, jo allt skulle vara ätbart, men inte nödvändigtvis gott. En av de bästa idéerna var att låta Ringblommorna ta plats.
 
I en låda hittade jag klockspelet som hängde i mitt rum när jag var liten. Jag minns när jag fick det, jag tyckte det var så vackert och att ljudet var magiskt. Nu hänger det i Vegas fönster och klingar lite i vinden.

en tids tystnad

Jag har inte skrivit på ett tag. Det behövde vara så. 

om sommaren

 
 
Har inga ord idag bara bilder. Bilder på vänner i skärgården. På mitt trädgårdsland som jag lät blomma i år. På Flammentanz som blommar. På bästa loppisfynden, tre par Vegaskor för ingenting alls och på gungande flicka i röda sommarsandaler. 

RSS 2.0