Skånes djurpark

En solig dag och vi passade på att åka till Skånes djurpark med några vänner. Vega tyckte de lekande björnungarna var bäst och det tyckte nog vi också. Å andra sidan sov hon ganska mycket och missade herr älg och en hel massa andra.

Norge ♥

läs det här...


om veckan

Vi har lagt in semesterväxeln och 

 
tar långa promenader


testar nya docksängen


skördar och funderar på när det kändes som att tio plantor zuccini var lagom


shoppar loss på bygghandel och dansar lite på den blöta asfalten utanför


loppisfyndar klänning för 40 kronor, syr upp och drar till Åhus för att träffa barndomsvänner.


slipar golv i Vegas rum och velar mellan att betsa mörkbrunt, eller måla maskrosgult

tävlingJag har tipsat om deerdot förrut, men nu är det rea och dessutom kan man gilla-hem ett presentkort via fb. Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

Dagen efter

Vi vaknar med resterna av ett kalas. Bra och dåligt. Diskar lite, plockar, men orkar inte riktigt. Värmer en kanelbulle i micron leker lite med Vega istället.  Idag ska jag köra en runda till Åhus. Det är också bra och dåligt. Eller förresten bra eller dåligt.
klotterväggKanske borde ha bättre koll på vad vår dotter gör om kvällarna och de där andra två, är de verkligen bra sällskap?

Vega 1 år!I måndags fylde Vega ett år och det har vi firat sen dess.


tre bröllop...

Då har vi varit på sommarens tredje och troligen sista bröllop och här kommer några bilder till, som lovat. Först ut var Johans syster Johanna och hennes man Jonas, sen våra vänner Magnus och Jenny och så min syster Jenny och hennes Cristofer. Fast jag börjar med mina, alldeles egna, och väldigt fina.


bröllop nr 3Vi är på bröllop, firar 1-årsdag och en massa annat fint. Nu ska vi ut och bada, mer bilder kommer såsmåningom. Så länge får ni titta på den här med min goa syster och hennes familj.

konserverad sommarVi gick ut, min hund och jag. Gick längs hav och ängar. Alldeles själva var vi, och det händer alldeles för sällan nuförtiden. Jag blir lite mer kär i honom hela tiden. Plockade fläder och gjorde saft, fem satser blev det i år, kanske kan det räcka till jul. Allt är så fint nu, jag vill frysa in allt plocka fram när vinden är kall och kylan smyger sig in under kläderna. Då vill jag plocka fram sommaren och den här dagen och känna solen och vinden och höra havets vågor mot stranden.

de senaste dagarna...har vi skördat rödbetor och ätit dem med smör och salt.ätit all mat ute i trädgårdenloppisfyndathängt lite med en anka som visade sig vara en rovanka.haft finbesök av Marie och visat runt henne på ägorna.
Joråsåattom man skulle ta och köpa en syskonvagn kanske.


RSS 2.0